Pre-order de winter-editie van RIDE en maak kans op kaarten voor de Zesdaagse van Rotterdam

EMMEN - De wintertijd is ingegaan, de dagen beginnen te korten en het zal niet lang meer duren voordat we met elkaar rond de kerstboom zitten. En daar kijken we naar uit, want de feestdagen zijn de ideale periode om gas terug te nemen en lekker te genieten van de mooiste wielerverhalen.

Pre-order de winter-editie van RIDE en maak kans op kaarten voor de Zesdaagse van Rotterdam

Daarom komen wij op vrijdag 24 november met de winter-editie van RIDE, het wielerblad dat gemaakt wordt door de redactie van WielerFlits. Een lekker dik wielermagazine vol heerlijke verhalen over alles wat de wielersport zo mooi maakt. Deze RIDE wordt een nummer dat je niet mag missen. Want we kunnen alvast verklappen: we hebben een uitgebreid interview met dé man van het afgelopen wielerseizoen.

Ontvang als eerste de nieuwe RIDE
Het is vanaf nu mogelijk om alvast de nieuwe RIDE te bestellen. Wanneer je nu jouw exemplaar reserveert, ontvang je van ons:

·een proefabonnement op Fondo, het trainingsprogramma van de KNWU

·RIDE-lezers maken kans op kaarten voor de Zesdaagse van Rotterdam

·je krijgt het magazine thuisbezorgd, voordat het in de winkel ligt. Wij betalen de verzendkosten.


Voor slechts € 9,95 geniet je deze winter weer van de mooiste wielerverhalen. Bestel de nieuwe RIDE nu online en krijg hem als eerste thuisbezorgd. Waar wacht je nog op?

Rechthoek: afgeronde hoeken: Bestel nu de nieuwe RIDEBestel nu de nieuwe RIDE

Wil je de nieuwe RIDE gratis ontvangen? Neem dan nu een abonnement, lees het hele jaar het leukste wielerblad van Nederland en België en krijg jouw eerste exemplaar gratis.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda