Drenthina verliest van LTC

EMMEN – Het is Drenthina niet gelukt om de thuiswedstrijd tegen LTC in winst om te zetten. Na een 0-1 ruststand verloren de mannen van trainer Robert Oosting in de slotfase van de wedstrijd toch nog met 2-1. Halverwege de eerste helft liepen de groenhemden op sportpark De Oude Ros tegen een 0-1 achterstand op via ark Smallenbroek. 0-1 en dat werd ondanks alle inspanningen van Drenthina ook de ruststand.

Ondanks de nodige instructies in de rust van trainer Robert Oosting stond het na bijna een uur spelen 0-2 door Imre de Jonge. Drenthina gaf het ook daarna nog niet op en kreeg 20 minuten voor tijd nog even weer hoop via de aansluitingstreffer van Frank Wiegers, maar LTC wist de 1-2 over de streep te trekken.