Zanger Buckshot Lefonque in Rue de la Gare

EMMEN - Zanger Frank McComb van Buckshot Lefonque treedt op zondag 21 januari op in cafe Rue de la Gare in Emmen. Met deze band had hij een wereldhit met het nummer Another Day. McComb wordt begeleid door de band The Pact van drummer Sietse Huisman. Frank McComb speelt toetsen en zingt, Sietse Huisman drumt en Ronald Jonker bespeelt de bas.


Frank McComb is op dit moment op tournee door Nederland en doet daarbij ook Rue de la Gare aan. Hij is een echte soulman die vloeiend jazz, soul, blues en pop spreekt. Zijn virtuoze vocalen en pianospel maken hem niet alleen een veel gevraagde sessiemuzikant, hij is ook een graag geziene gast in de soul, jazz en R&B scene.

Zijn werk werd meer dan eens vergeleken met dat van Donny Hathaway, Stevie Wonder, van wie hij groot bewonderaar is, Herbie Hancock en Chick Corea. Frank heeft daarnaast met veel grote namen samengewerkt, zoals Prince, George Duke, The Rude Boys, Fred Hammond, The Fresh Prince and DJ Jazzy Jeff, Frankie Beverly, Teena Marie en meer.

Het optreden is tussen 16.00 en 19.00 uur.

Foto: Frank McComb (Foto Fleur Huijsdens)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda