Hoe staat het met de dopingszaak AntwanTolhoek

Beste wielerliefhebber, Je zou al bijna vergeten dat het WK veldrijden nog geen week geleden was. Wat waren Fem van Empel en Mathieu van der Poel toch sterk daar in Tábor, maar de blik van veel wielerfans is toch al afgewend naar het wegwielrennen. Daar was het ook niet rustig...

Bekijk deze mail in je browser


Antwan Tolhoek
Wat te denken van het onverwachte nieuws van Antwan Tolhoek, die voorlopig geschorst is vanwege een positieve dopingtest. De Zeeuw zou deze maand beginnen bij zijn nieuwe Portugese ploeg, maar kan dat vergeten nu er sporen van anabole steroïden zijn aangetroffen bij een controle. In de WielerFlits Podcast gaat het uitgebreid over die zaak.

Er was nog veel meer dopingnieuws, en dat in een week waarin ook steeds meer gekoerst wordt. In Oman, in de Provence, in Zuid-Spanje, in Portugal, in de Verenigde Arabische Emiraten... En dan zijn er nog een paar crossen om deze winter af te sluiten. Dit weekend is het veldritcircus nog in Middelkerke en in Lille.

Verdwijnt de Amstel Gold Race?
In de nieuwe WielerFlits Podcast praten Maxim, Youri en Raymond ook over de Amstel Gold Race. Want hoe lang bestaat de Nederlandse klassieker nog? Hoe serieus moeten we dat nieuws nemen? Ook gaat het in de nieuwste podcast over ONE Cycling en ideeën om het wielrennen te innoveren.


Een fijn weekend gewenst!


Nick Doup
Redacteur WielerFlits

Antwan Tolhoek geschorst, Amstel Gold Race en ONE Cycling onder druk & wissels in de koers?

Na het WK veldrijden van afgelopen weekend, verlegt de wielerwereld langzaamaan haar focus weer naar het wegseizoen. En daar gebeurt alweer genoeg, maar het is niet allemaal even goed nieuws. Integendeel, zelfs. Luister nu de WielerFlits Podcast en je bent mee over de meest besproken onderwerpen.

Rechthoek: afgeronde hoeken: Luister hier de WielerFlits PodcastLuister hier de WielerFlits Podcast

Winactie: Maak kans op 5 x 2 startbewijzen voor Vebego Limburgs Mooiste 2024

De winter is nog bezig, maar iedere fietsliefhebber kijkt al uit naar de lente en de zomer. En als je denkt aan prachtig weer, een aantrekkelijk landschap, een veilige en verkeersarm toertocht, dan denk je aan Vebego Limburgs Mooiste. Op 24 en 25 mei is het weer zover en wordt deze sportieve en uitdagende tocht verreden in Limburg. Met deze winactie maak je kans op twee startbewijzen!

Rechthoek: afgeronde hoeken: Doe nu mee met de winactieDoe nu mee met de winactie

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda