Jonny Moesker wint jaarlijkse Neutjes Schait'n wedstrijd in Roswinkel

ROSWINKEL Op eerste Paasdag stond in Roswinkel weer de Neutjes Schait'n Club wedstrijd van Roswinkel weer op het programma. Het werd een lange en heftige dag voor de leden van de Neutjes Schait'n Club Roswinkel. Tijdens de voorafgaande jaarvergadering werden verschillende regeles doorgenomen en werd ook de kas qweer opgemaakt. Die bleek trouwens wat lager te zijn dan in 2023


Na een lange strijd was het uiteindelijk Jonny Moesker die de kogel op de oude mestplank volgt met zijn recordpoging van 49 noten. De prijs was als eerste de eer en daarbij ook een jaar lang de bezitter van de grote wissel Bokaal door al vroeg in de wedstrijd de lat te hoog wist te leggen voor de concurrentenmaar liefst 49 noten.

De concurrentie beet zich daarna in meerdere sessie bot op de prestatie van Jonny Moesker. Voor de tweede en derde plaats was het nog wel even een wedstrijd tussen Bert Pagters en Mark HIlgen die uiteindelijk met een worp van 36 noten gelijk eindigden. Uiteindelijk bepaalde de loting de eindklassering als volgt:
1. Jonny Moesker 49 noten
2. Bert Pagters met 36 noten na loting
3. Mark Hilgen met 36 noten
De poedelprijs ging dexze keer naar gppd-old Harm Joling.

Na een lange 1e Paasdag, moest er 2e Paasdag gerust worden en inmiddels is de plankl weer goed opgeborgen in de wedstrijd hal bij Harm Joling en zal in 2025 zeker weer op de vloer worden gelegd en Jonny Moesker zeker de titel met hand en tand zal verdedigen.


Op de foto de prijswinnaars:
v.l.n.r staande winnaar Jonny Moesker en Ham Joling en zittend Bert Pagters en doordat Mark HIlgen op moment van foto nemen al naar huis was, werd zijn plaats in de koets ingenomen door Albert Pagters.


Het was al met al een zeer zonnige en succesvolle dag waarbij ook de hapjes en drankjes en veel eieren niet ontbraken
Tot volgend jaar maar weer...........
Groeten van Harm en Jan.

(zie ook het fotoboek)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda