Panenka weer met veel tips en weetjes

EMMEN - Hierbij weer onze vrijdagmiddag, deze week geen tips en weetjes, we zijn druk met laden en lossen, lees hieronder er meer over. Volgende week weer een reguliere lunch-editie. Voor nu alvast een fijn (voetbal-)weekend. Nb. volg ons via de socials voor meer updates en tips: @PanenkaNL

Vers van de pers (1/2)

Vanmorgen is Panenka 35 bij ons afgeleverd. En al zeggen we het zelf, weer een mooi nummertje geworden!

80 pagina's voetbalcultuur, waarvan 18 pagina's met het dossier 'Tussen Rijn & Ruhr' over voetbalbeleving in het rauwe industriegedeelte van Duitsland. 8 pagina's heeft Cambuur-watcher en fotograaf Edwin Westland gevuld met een Ode aan het Cambuur Stadion. De resterende pagina's tref je weer veel reportages, opinie en achtergrondstukken

over voetbalcultuur en supportersbeleving in Europa en daarbuiten.

We gaan P35 dit weekend gereedmaken voor verzending, verwacht hem volgend weekeinde in je brievenbus.

Indien je dit weekend nog besteld betaal je geen verzendkosten!

Vers van de pers (2/2)

De ene vrachtwagen was nog niet vertrokken of de andere stond alweer op de stoep: 'Voetbalgek Ruhrgebied' is ook binnen!

Martijn Visscher en Alexander Drost hebben al jarenlang een gedeelde liefde voor Duits voetbal en de bijbehorende sfeer. Als oprichters van de populaire website Bananenflanke.nl hebben ze zich ingezet om deze passie te delen met een breder publiek.

Het boek 'Voetbalgek Ruhrgebied' is hun meest recente liefdesverklaring aan het Duitse voetbal, dat de essentie van de voetbalbeleving in de regio vastlegt.

Ook 'Voetbalgek Ruhrgebied' gaan we dit weekend gereedmaken voor verzending, verwacht hem volgend weekeinde in je brievenbus.

Indien je dit weekend nog besteld profiteer je nog van het pre-order tarief en betaal je bovendien geen verzendkosten!

In druk

Nog niet binnen, maar wel al in druk gegeven, we verwachten deel 2 van de Complete jaargangen medio juni binnen te krijgen.

Aangezien dit deel al in druk is gegeven is de oplage ook al bepaald. Concreet, we hebben nog minder dan 10 exemplaren te vergeven.

Reserveer dus snel nog even, en profiteer ook hier van het pre-order tarief en geen verzendkosten.

Onze tijdloze voetbalmagazines zijn nu verzameld voor de liefhebber:

Magazines 6, 7, 8, en 9 zijn gebundeld in deel 2, een luxe uitgave van 220 pagina's, met een formaat van 210x280 mm, inclusief leeslint en kapitaalband. Deze exclusieve editie verschijnt in een gelimiteerde oplage.

Indien je dit weekend nog besteld profiteer je nog van het pre-order tarief en betaal je bovendien geen verzendkosten!

<table class="MsoNormalTable" style="width: 640px; border-collapse: collapse; min-height:

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda