Scherven voor geluk bij de opening van de Drenthe hausboot op de Landesgartenschau

PAPENBURG - In Papenburg is op dinsdag 16 april jl. onder grote belangstelling de ‘Drenthe hausboot’ gedoopt en officieel geopend. Met deze woonboot wordt Drenthe een half jaar lang gepresenteerd aan de 500.000 verwachte gasten van de Landesgartenschau. De Landesgartenschau is een evenement, waarin tuinkunst- en cultuur centraal staat, vergelijkbaar met de Nederlandse Floriade. Nadat op 16 april het terrein van de Landesgartenschau werd geopend, was het ook de beurt aan dit kleine stukje Drenthe in Papenburg om officieel geopend te worden. Een volledig in Drentse stijl ingerichte woonboot laat bezoekers op een actieve wijze ontdekken en beleven wat Drenthe te bieden heeft.


Na lovende woorden van de directeur van Marketing Drenthe Jan Albert Westenbrink was het de beurt aan de projectleiders Bea Venema en Miranda Pathuisom de hausboot te dopen en officieel te openen. Traditiegetrouw gebeurde dit met het stukslaan van een fles champagne op de boeg van de boot. Met de woorden ‘op een behouden vaart’ werd er getoost op een geslaagde samenwerking en een succesvolle periode op de Landesgartenschau.

Gedurende de periode dat Drenthe in Papenburg aanwezig is, biedt de organisatie ondernemers de mogelijkheid om zichzelf in de hausboot voor te stellen aan de Duitse gast. Voor een bedrag van €100 voor een doordeweekse dag en €500 voor een heel weekend kunnen ondernemers zich op een actieve manier presenteren. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met Tourist Info Emmen.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda