‘Tasjes actie’ tijdens verkoop afgeschreven materialen

EMMEN - In de Bibliotheek Emmen (Noorderplein 101 in Emmen) wordt al enige tijd een grote verkoop gehouden van afgeschreven materialen. Deze duurt nog tot zaterdag 30 augustus.Tijdens de laatste week van de verkoop is er een speciale ‘tasjes-actie’; van maandag 25 augustus t/m zaterdag 30 augustus worden de afgeschreven materialen per tas verkocht.

De tasjes zijn gratis verkrijgbaar bij de bibliotheek en deze mag men vullen met materialen. Een volle plastic bibliotheektas vol afgeschreven materialen kost slechts € 5,00! (dus: alleen een plastic bibliotheektas is geldig bij deze actie)

Het te verkopen materiaal bestaat uit boeken, cd’s, dvd’s, grootletterboeken, tijdschriften enz. Een reden voor de grote verkoop is de verhuizing van de afdeling Muziek en Film naar de eerste etage van de bibliotheek. Door deze verhuizing is er veel materiaal vrijgekomen voor de verkoop. Daarnaast wordt de collectie voortdurend geactualiseerd en maakt het oudere materiaal weer plaats voor nieuwe titels.

Gewijzigde openingstijden:
Om even rekenschap mee te houden: met ingang van 1 september krijgt Bibliotheek Emmen gewijzigde openingstijden. Deze zijn: maandag t/m zaterdag van 11.00 uur tot 17.00 uur, donderdag van 11.00 uur tot 20.00 uur. Van oktober t/m maart opent Bibliotheek Emmen ook op zondagmiddag haar deuren van 13.00 uur tot 16.00 uur. Ook de bibliotheken in de dorpen krijgen andere openingstijden. Zie hiervoor de website www.bibliotheekemmen.nl.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda