Lenie de Wind feestelijk uitgezwaaid

EMMEN – Afgelopen donderdag werd Lenie de Wind op feestelijke wijze door collega’s van de belastingdienst uitgezwaaid. Ze was secretaresse/managementondersteuning en bestuurslid van de Personeelsvereniging EVA en was een grote spil binnen het kantoor.


Op zondag 14 september aanstaande wordt zij 65 jaar en gaat met pensioen waar zij hopelijk van haar vrije tijd gaat genieten. Omdat Lenie altijd voor iedereen klaar stond of het nu om een verslag of een activiteit, of een vergaderzaal etc. etc. had zij het soms al geregeld voor dat iemand er om vroeg.

Teveel om op te noemen en daarom werd deze lieve, fijne collega donderdag een onvergetelijke dag bezorgd zonder zelf de touwtjes in handen te hebben. Als eerste verrassing stond er voor de belastingdienst een koets voor haar klaar, waarin ze dus feestelijk uitgezwaaid werd door haar collega’s en op weg ging naar Rue de la Gare voor een hapje en een drankje.

Daarmee wilden de collega’s ook eens wat terug kunnen doen en haar willen bedanken voor de vele jaren, waarin zij altijd alles voor een ander regelde. (foto Heintje Bloemsma) - ZIE OOK HET FOTOBOEK -

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda