Winnaressen selfie-actie in Vintage Lifestyle

EMMEN - Tijdens de woonweken aan de Meubelboulevard, afgelopen oktober, kon je een Vintage-fotoshoot voor 2 personen winnen bij Kringloop PLUS Winkel De WAAR.


De prijs, een fotoshoot in de glossy Vintage Lifestyle, is gewonnen door Cindy Weerman en Jeanine van der Zwet. Deze foto’s zijn inmiddels gepubliceerd in het decembernummer van het blad Vintage Lifestyle, ook verkrijgbaar bij De WAAR.

Selfie-actie
De selfie-actie tijdens de woonweken aan de Meubelboulevard bestond uit het maken van een selfie in Kringloop Plus winkel De WAAR. De twee enthousiaste winnaressen uit Emmen, Cindy en Jeanine, gingen er vol voor. Dit resulteerde in meerdere foto’s waar de voorpret vanaf droop. Daarna begon de like-actie op de facebookpagina van De WAAR. Jeanine en Cindy hadden op hun foto de meeste likes en dus was de keuze snel gemaakt.

Fotoshoot Vintage Lifestyle
Begin november gingen de dames op weg naar Studio Bonansa, boven in Limburg, om te worden gekapt, geschminkt en gekleed in vintagestijl. Daarna werden Cindy en Jeanine stijlvol vastgelegd op de foto. Volgens de dames een ervaring om nooit meer te vergeten, veel lol en mooie foto’s.Bonny en Natalie, van Studio Bonansa, zijn vakvrouwen op dit gebied en volgens de winnaressen klikte het meteen tussen hen. Al met al een geslaagde oktoberactie van De WAAR.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda