Swingen in zwembad Erica

ERICA - In het Geert Vos bad in Erica wordt zaterdagavond 27 juni een benefietconcert gehouden ten bate van een nieuwe kiosk voor het zwembad. Negen bands en djâ

The Sensational Second Cousins, Melissa Meeuwisse, Robin M Band, Mr. Skolnick, Dolly en zien Tarrels, Dj Ferry Withaar, DJ Bram Lohues, Chris de Roo en John Post staan die dag geprogrammeerd. De toegang is gratis, maar een gift wordt zeer op prijs gesteld. Het concert wordt mede mogelijk gemaakt door The Bake Shop en GD Sound.

Feestweek
Het benefietconcert en de zwem4daagse maakt deel uit van de feestweek die Zwembad Erica houdt er gelegenheid van het 55 jarig bestaan. De feestweek start 21 juni met een heerlijke Brunch gemaakt door de kinderen (u kan zich opgeven bij het zwembad 3,- p.p.), Yazz dance groep Mariet Rolink en s’middags (rommel) markt/ braderie met ondernemers van Erica, kinderen op kleedjes of met kraampjes. Opgave vanaf vandaag tot 18 juni bij Mark Hoffkamp 06-17005484

De zwem4daagse start maandag 22 juni met om 14 uur Korenmiddag met Ouderenkoor Erica en De Stormvogels, De HKE is gevraagd om tijdens deze feestweek een fototentoonstelling te organiseren waarin de rijke geschiedenis van het voorheen “Wethouder Reuvers Bad” en thans “Geert Vos Bad” te zien zal zijn.

Vrijwilligers
Het beheer van het zwembad is in handen van vele vrijwilligers die verenigd zijn in Stichting Zwembad Erica. “Zij zorgen er elk seizoen weer voor dat het bad, de zonneweides en speeltoestellen in een goede conditie verkeren”, zegt Marielle Hensums, badjuffrouw van het zwembad. De exploitatie van het bad, dat 4½ maand per jaar geopend is, is net toereikend voor de personele kosten, water, energie en het jaarlijkse onderhoud. “Voor renovatie verstrekt de gemeente geen extra subsidie. Daar moet de stichting zelf de financiële middelen voor vergaren”, aldus Hensums. Vandaar dat voor de vervanging van de kiosk nu een benefietconcert wordt gehouden..

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda