Nieuwsbrief Dierenpark Emmen

EMMEN -Het laatste nieuws uit Dierenpark Emmen leest u nu in deze nieuwsbrief

1. 11 september: Allerlaatste Zoomeravond
Wegens het overweldigende succes van de exclusieve 'Allerlaatste Zoomeravond van Dierenpark Emmen' in augustus is een extra datum gepland. Op 11 september van 17:00 tot 20:00 uur zal de nu écht Allerlaatste Zoomeravond exclusief voor abonnementhouders plaatsvinden. Deze Zoomeravond is een avond vol bijzondere activiteiten, zoals kijkjes-achter-de-schermen en unieke presentaties. Win één van de speciale belevenissen, zoals een rondleiding door Dierenarts Job, en maak gebruik van de speciale horeca-aanbiedingen waaronder een broodje hamburger voor € 1,-. Deze avond is speciaal voor abonnementhouders. Kijk voor het hele programma en alle aanbiedingen op de website. Kom de zomer afsluiten in Dierenpark Emmen. Meld je z.s.m. aan want vol = vol!

2. Lezing hovenier Dierenpark Emmen
Op vrijdag 18 september 2015 geeft Bert Roddenhof, hovenier van Dierenpark Emmen, een lezing over de tropische beplanting in Jungola, de tropische wereld in WILDLANDS Adventure Zoo Emmen. Er is zelfs een drone aan te pas gekomen om Bert van prachtig beeldmateriaal te voorzien. Wat er allemaal komt kijken bij het planten van een grote diversiteit aan tropische planten en het onderhoud er van komt uitgebreid in Berts lezing aan bod. De lezing wordt gehouden in het Auditorium van het park. De zaal is open vanaf 18.45 uur, de lezing begint om 19.00 uur. Abonnementhouders betalen €7,50 en niet-abonnementhouders €10,-. Dit bedrag is inclusief koffie/thee.

3. Girafje geboren
In de nacht van 30 op 31 augustus heeft giraffe Hidaya een prachtige dochter ter wereld gebracht in de savannestal van Dierenpark Emmen. Het is het derde jong van Hidaya en moeder en kind maken het goed.



Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda