Dierenpark Emmen: De Grote Expeditie bij SBS6

EMMEN - Na tachtig jaar sluit Dierenpark Emmen de deuren om plaats te maken voor een nieuw dierenpark vol belevenissen. In Dierenpark Emmen: De Grote Expeditie wordt de bouw van dit nieuwste avonturenpark van Europa gevolgd. Van de eerste schets in 2013 tot en met de opening eind maart 2016 als WILDLANDS Adventure Zoo Emmen. Dierenpark Emmen: De Grote Expeditie is vanaf 11 februari elke donderdag te zien bij SBS6.

In deze achtdelige realityserie is te zien hoe groot de impact is van deze enorme expeditie op mens en dier. Maar liefst 22 hectare Nederlands landschap moet worden omgetoverd tot een nieuwe wereld waar dieren en thematisering hand-in-hand gaan. Duizenden exotische planten staan op het punt om geïmporteerd te worden uit Latijns-Amerika voor de grootste overdekte jungle van de wereld. Attracties worden aangekocht en tegelijkertijd worden 7.000 dieren klaargestoomd voor de allergrootste verhuizing van Nederland.

Dat de bouw van het meest spectaculaire avonturenpark in Europa een aanzienlijke klus is, bewijst deze serie. Van de verhuizing van de dieren die tot in de puntjes geregeld is tot de bepaling van de indeling van het nieuwe park, de daadwerkelijke bouw en de race tegen de klok.

Zou WILDLANDS op tijd zijn voor de geplande opening eind maart?

Dierenpark Emmen: De Grote Expeditie

Vanaf 11 februari om 23.15 uur bij SBS6

www.sbs6.nl/degroteexpeditie

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda