Accordeon & Trekzak Festival op 25 augustus in het Veenpark in Barger-Compascuum

BARGER COMPASCUUM - Op zaterdag 25 augustus vindt in het Veenpark voor de tweede keer het vernieuwde Accordeon en Trekzak Festival plaats. Het begint om 15:00 uur en duurt tot 22:00 uur Dit festival is vrij toegankelijk via een aparte ingang aan de Postweg in Barger-Compascuum.


Ook de reguliere bezoekers van het Veenpark die al eerder die dag zijn gekomen, kunnen uiteraard deze unieke muzikale avond meebeleven. Jarenlang was ‘t Aole Compas, een dorp van plaggenhutten op verend veen, het unieke en zeer sfeervolle decor voor een Midzomeravond Accordeon- en Trekzakfestival. Vorig jaar is het festival nieuw leven ingeblazen en het was meteen weer een groot succes. Het heeft nu weer een vaste plaats op de jaarlijkse activieitenkalender van het Veenpark. Onder de eeuwenoude eiken van ‘t Aole Compas in het Veenpark verzamelen zich bijna 50 muzikanten.

De vrijwilligersvereniging van het Veenpark heeft ook dit jaar de organisatie weer in handen. Bij de organisatie van het festival zijn de accordeonisten van het Veenpark betrokken en ook een oud gediende van de vorige edities. De coördinator is ook dit jaar weer Jan Prins (prinsenpaar@home.nl), die in het verleden betrokken was bij de organisatie van andere succesvolle festivals.

Natuurlijk geen festival zonder deelnemers. Mochten er nog muzikanten zijn die zich nu nog willen aanmeleden dan kan dat natuurlijk nog. De coördinator is Jan Prins (prinsenpaar@home.nl) of (0591-353568)

Foto: Drie accordeonisten van van het Veenpark

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda