PUNT Advocaten uit Emmen tweede nieuwe rugsponsor FC Emmen

EMMEN - PUNT Advocaten uit Emmen is komend seizoen de tweede nieuwe rugsponsor op het shirt van FC Emmen. PUNT Advocaten,


Saillant detail is dat de broer van de nieuwe spits Marnix Kolder, Arvin Kolder, werkzaam is voor PUNT Advocaten. PUNT Advocaten is de sponsorovereenkomst met FC Emmen vooral aangegaan om haar nieuwe naam in de markt te zetten. Directeur Han Venema: “FC Emmen heeft in zware tijden ruggengraat getoond, is financieel gezond en sportief goed bezig. De club combineert ambitie met een gezonde financiële huishouding. Dat spreekt me aan. Daarmee willen we ons graag afficheren. Ik denk dat er geen betere plaats is om onze nieuwe naam bekendheid te geven dan in de JenS Vesting”.


Arvin Kolder, gespecialiseerd in letselschadeprocedures en tevens docent aan de Rijksuniversiteit Groningen: “ Toen ik begreep dat ons kantoor FC Emmen zou gaan sponsoren werd ik uiteraard meteen enthousiast. Wie krijgt er in het betaalde voetbal nu de kans zijn eigen broer te sponsoren? Ik heb samen met Marnix bij de jeugd van BV Veendam gespeeld en we hebben samen in het Jeugdplan KNVB afdeling Groningen, ‘ de Groninger selectie,’ gespeeld. Ik heb de keuze van Marnix om bij de FC Emmen te gaan spelen uiteraard toegejuicht. Hij heeft mij beloofd er alles aan te zullen doen FC Emmen aan zoveel mogelijk punten én doelpunten te helpen.”

PUNT Advocaten staat voor laagdrempelige juridische dienstverlening aan ondernemers en heeft tevens in letselschadeprocedures gespecialiseerde advocaten.

Han Venema(rechts): “Vanuit onze letselschade achtergrond hebben we veel ervaring met procederen.. Onze letselschadetak procedeert op het hoogte niveau, als het moet tot aan de Hoge Raad, behandelt aansprekende zaken en heeft met diverse procedures voor baanbrekende ontwikkelingen in de letselschadebranche gezorgd. Deze ervaring komt weer van pas in de ondernemerspraktijk. Daarin werken we met ons PUNT Ondernemers Abonnement. Een unieke vorm van dienstverlening waarin voor een vast bedrag per jaar de klant onbeperkt telefonisch advies kan inwinnen en documenten kan laten scannen. Door de sponsoring van FC Emmen bereiken we onze ondernemende klanten uit Emmen en omstreken maar ook onze landelijke opdrachtgevers voor lestelschadeprocedures”

Henk Eising, Manager Commerciële Zaken bij FC Emmen: "Ook nu zijn wij als club natuurlijk weer beretrots. Een gerenommeerd advocatenkantoor als shirtsponsor. Als betaald voetbalclub rugdekking krijgen van een advocatenkantoor? Wat kun je je nog meer wensen? Ook onze andere shirt sponsoren, Q&S, Noordlease en Fonville zijn blij met deze nieuwe collega shirtsponsor”

Vrijdag 24 juli 2015 overhandigde Arvin Kolder zijn broer Marnix het eerste shirt met de naamsvermelding van PUNT Advocaten en bezegelde daarmee de overeenkomst tussen partijen. (foto's Jan Kanning)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda