Sunoil Biodiesel spreekt wederom vertrouwen in FC Emmen uit

3 seizoenen Partner Jeugdopleiding FC Emmen EMMEN - Suniol Biodiesel spreekt het vertrouwen uit in FC Emmen en sluit een nieuwe sponsorovereenkomst, waardoor het Emmer bedrijf tot en met het seizoen 2019-2020 als Partner van de Jeugdopleiding FC Emmen aan de club verbonden is.


Daarnaast zal Sunoil als shirtsponsor op zowel het thuis- als uittenue van alle jeugdteams te bewonderen zijn. Directeur Wilfred Hadders van Sunoil Biodiesel: “Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst en dit geldt al zeker voor een club als FC Emmen. Een goede jeugdopleiding legt een stevige fundering voor het 1e elftal en dus voor de club. De jeugdopleiding maakt de laatste seizoenen bij FC Emmen een uitstekende ontwikkeling door; de O19 werd het afgelopen seizoen kampioen en de O17 speelt zelfs al voor het tweede seizoen op rij in de Eredivisie!”.

“Daarnaast zijn er dit seizoen maar liefst drie exponenten van de Jeugdopleiding toegevoegd aan de 1e selectie, met het grote talent keeper Kjell Scherpen als blikvanger. Op basis van deze positieve ontwikkelingen willen wij de club graag blijven ondersteunen en met name investeren in de jeugd. Eén en ander is vergelijkbaar met hoe wij het zelf bij Sunoil trachten te doen; ook daar investeren wij graag in (jonge) mensen om daarna de onderneming naar een hoger plan te tillen!, aldus directeur Wilfred Hadders. Vanzelfsprekend is FC Emmen zeer verheugd met dit door Sunoil Biodiesel uitgesproken vertrouwen.


Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda