Nieuw tenue voor Schoonebeek F1 van Auto PartsSchnoing

SCHOONEEEK - Afgelopen zaterdag hebben we de tenuesponsor van Schoonebeek F1, Auto PartsSchnoing, in het zonnetje gezet door bij het bedrijf aan de Henry Hudsonstraat in Emmen nog voor de wedstrijd een teamfoto te maken om zo het tenue officieel in gebruik te nemen en een bloemetje aan te bieden. Auto PartsSchnoing (APS) van Arnold Schnoing (links boven op de foto met vrouw Suzanne en woonachtig in Nieuw Schoonebeek) is een bedrijfin auto-onderdelen dat zich heeft toegelegd op het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten met fabrieksgarantie. APS is gespecialiseerd in het leveren van onderdelen voor de Aziatische en Europese automerken. Ze hebben ook een online winkel met een actueel en uitgebreid assortiment. Neem gerust een kijkje op: www.autopartsstore.nl. In de wedstrijd tegen DZOH F4 lieten de spelers opnieuw zien het tenue waard te zijn en werd met 3-9 gewonnen van DZOH F4 waardoor het kampioenschap nog steeds tot de mogelijkheden behoort. Wij bedanken Auto PartsSchnoing voor het aanbieden van dit tenue!

Auto PartsSchnoing (APS) van Arnold Schnoing (links boven op de foto met vrouw Suzanne en woonachtig in Nieuw Schoonebeek) is een bedrijfin auto-onderdelen dat zich heeft toegelegd op het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten met fabrieksgarantie. APS is gespecialiseerd in het leveren van onderdelen voor de Aziatische en Europese automerken. Ze hebben ook een online winkel met een actueel en uitgebreid assortiment. Neem gerust een kijkje op: www.autopartsstore.nl.


In de wedstrijd tegen DZOH F4 lieten de spelers opnieuw zien het tenue waard te zijn en werd met 3-9 gewonnen van DZOH F4 waardoor het kampioenschap nog steeds tot de mogelijkheden behoort.

Wij bedanken Auto PartsSchnoing voor het aanbieden van dit tenue!

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda