Lenny Kravitz 8 juni op hello festival in Emmen

EMMEN - Lenny Kravitz komt in 2019 met zijn Raise Vibration Tour terug naar Nederland. Zaterdag 8 juni 2019 staat de New Yorkse rockster op het hello festival (voorheen Retropop) in Emmen. Als songschrijver, acteur en multi-instrumentalist is Kravitz één van de belangrijkste artistieke figuren van de laatste drie decennia.


Hij kaapte vier opeenvolgende Grammy Awards weg en is alleenheerser wat betreft het aantal awards in de categorie ‘Best Male Rock Vocal Performance’. Lenny Kravitz brengt zijn arsenaal aan hits naar hello festival – van Let Love Rule, Always On The Run, American Woman, Are You Gonna Go My Way, Fly Away, It Ain't Over 'Til It's Over, The Chamber tot recenter werk van zijn laatste Raise Vibration album.

Daniel Lohues en meer

Met de komst van Daniel Lohues (met ‘elektrische’ band) gaat voor veel festivalbezoekers een lang gekoesterde wens in vervulling. Ook Golden Earring, DeWolff en Daredevils staan op het festival aan de Grote Rietplas in Emmen. Binnenkort worden meer namen bekendgemaakt. hello festival is op zaterdag 8 en zondag 9 juni (Pinksterweekend).

Ticketverkoop
De ticketverkoop is gestart met o.a. een speciale Early Bird actie voor Weekendtickets. Alleen de eerste 4.000 kaarten gaan voor 85,50 euro (normale prijs 108,-) in de verkoop. De prijs voor een festival dagkaart is 61,50 euro. Een campingticket (vrijdag tot maandag) is verkrijgbaar vanaf 37,50. Alle prijzen zijn inclusief € 3,- servicekosten. Meer info via hellofestival.nl


Lenny Kravitz

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda