Concert MAUTHAUSENLIEDEREN

NIEUW AMSTERDAM - Hierbij nodig ik jullie uit om naar het bijzonder concert van Hanneke Evink en Juul Beerda te komen op zondag 24 april. Zij komen, op een zeer innemende wijze de bekende Mauthausenliederen vertolken. Na de 2e WO zijn deze liederen in Nederland bekend geworden door de vertaling van Lennaert Nijgh en gezongen door Liesbeth List. Menige oudere heeft waarschijnlijk deze LP nog in de kast staan.


Dit concert stond gepland in 2020, het jaar van 75 jaar Vrijheid in Nederland, maar door de corona kon dat toen niet doorgaan. Intussen weten we weer al te goed wat VRIJ-HEID voor ons allen betekent.

Vanwege het thema willen de musici geen twee concerten geven. Omdat ik verwacht dat er veel belangstelling zal zijn kan dat niet in mijn huiskamer en ook niet in de boerderij van Jantiena.

Gelukkig waren de nieuwe huurders van de vml. Taalwerkplaats annex Waterzuivering, Wopke Zoer en Erna Kuipers bereidt om het kleine theatertje hiervoor beschikbaar te stellen.

Heel erg fijn dat dit mogelijk is. Het kleine theatertje heeft meer stoelen beschikbaar dan mijn huiskamer, maar is ook gelimiteerd. M.a.w. wacht niet te lang met reserveren.

Kijk op de flyer voor meer informatie en het juiste adres. Ik hoop velen van jullie te mogen verwelkomen bij dit bijzonder concert.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda