Kasabian, Latino Gang Fest, John Waite en meer

Nieuwe events en meer in de verkoop
Zet je wekker en mis het niet!

Kasabian

Kasabian

13 oktober 2022
AFAS Live, Amsterdam
De uit Leicester afkomstige band Kasabian staat bekend om zijn ijzersterke livereputatie waarmee ze eerder headliner waren op onder andere Glastonbury en steevast concerten uitverkopen. Ze komen op 13 oktober 2022 naar AFAS Live in Amsterdam met een nieuwe formatie bestaande uit Sergio Pizzorno, bassist Chris Edwards, drummer Ian Matthews en gitarist Tim Carter. Nu in verkoop.

Latino Gang

Latino Gang Fest

8 juli 2022
Breepark, Breda
Latino Gang Fest is er voor alles wat latin is! Of je nou latin-roots hebt, van latin-muziek houdt of niet genoeg kunt krijgen van Zuid-Amerikaans eten. Op vrijdag 8 juli zie je onder andere Anuel AA, Blessd en El Alfa. Latino Gang brengt je de beste latin-artiesten, de mooiste bezoekers en het lekkerste eten. Nu in verkoop.


? Nieuw en aanbevolen

John Waite

John Waite

17 september 2022
Metropool, Hengelo

John Waite, bekend als voormalig leadzanger van The Babys en Bad English komt naar Metropool Hengelo. Hij viert zijn 40-jarige solocarrière met een tour waarin zijn grootste hits en persoonlijke favorieten terugkomen.

Nu in verkoop.

Tickets

Whispering Sons

Whispering Sons

19 april 2022
Patronaat, Haarlem
Het Belgische vijftal Whispering Sons brengt een donkere en unieke mix van experimentele en hectische postpunk. Berucht om de woeste optredens is het een band die je gezien moet hebben. A.s. dinsdag staan ze in Patronaat Haarlem.

Nu in verkoop

Tickets

Andy Summers

Andy Summers

8 oktober 2022
Musis, Arnhem

Begin jaren '80 werd Andy Summers beroemd als gitarist van de wereldberoemde rockband The Police. Hierna zette Summers een vruchtbare carrière voort als soloartiest, met meerdere albums en in vele stijlen. Hij komt op 8 oktober met zijn 'Harmonics of the Night'-tour naar Musis Arnhem.

Nu in verkoop

Tickets

Marc Anthony

Nicky Jam

22 mei 2022
Rotterdam Ahoy

Nicky Jam is één van de grootste reggaetonartiesten van het moment! Men kent hem onder andere van zijn solo-hit El Perdón samen met Enrique Iglesias of van zijn tijd als duo met Daddy Yankee onder de naam Los Cangris. Met zo'n cv moet zijn show op 22 mei in Rotterdam Ahoy wel een feestje worden.

Nu in verkoop

Tickets

De Notenkraker

De Notenkraker

21 & 22 januari 2023
Den Haag & Rotter

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda