Bloesemconcert in Barger Oosterveld

BARGER OOSTERVELD - Op zondag 21 mei aanstaande van 14.00 uur tot 16.30 uur is er een bloesemconcert achter de Sint Gerardus Majella kerk in Barger Oosterveld. De werkgroep Kerk en Cultuur nodigt u van harte uit voor een bloesemconcert op zondagmiddag 21 mei. Achter de fraaie kerk bevindt zich aan de ene kant het prachtig kerkenbos met zijn bijzondere kruiswegstaties en aan de andere kant de tuin met appelbomen die momenteel rijk te bloeien staan.


Daar achter het goed onderhouden kerkhof waar onze dierbare overledenen rusten in een oase van rust en vrede. Het is volop voorjaar geworden. Onze natuur is tot groei en bloei gekomen. De appelbomen in knop en bloesem en op het veld een bloemensprei. In onze bomgaard bent u van harte welkom voor het bloemenconcert met medewerking van Muziekvereniging Volharding, het Monnikentrio en Sophie en Bertus.

Met muziek en zang en nog zoveel meer ligt een heerlijke middag voor jong en oud in het verschiet. De start is in de Gerardus Majella kerk. De monniken nemen ons vervolgens mee naar de tuin in lentetooi. Rondom kerk en tuin is passende versiering aangebracht. Laat je verrassen. Voor de inwendige mens wordt gezorgd. De toegang is gratis. Een vrijwillige bijdrage wordt natuurlijk zeer op prijs gesteld.


De werkgroep Kerk en Cultuur in Barger Oosterveld hoopt U op zondag 21 mei in de appeltuin van de Gerardus Majella Kerk te ontmoeten. (foto Bennie Wolbers)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda