Loekie, Loeks, De Serveerster

ROSWINKEL - Gisteravond was de Try-out van het blijspel Loekie, Loeks, De Serveerster Een blijspel in 2 bedrijven geschreven door Hendrik de Vries. Korte inhoud: In de boerenfamilie Brummel probeert de vrouw des huizes Griet 's zomers af en toe de kas een beetje te spekken door het voeren van een "bread-and-breakfast".


Deze keer komen er twee dames op bezoek, maar... Griet heeft geen hulpje. De buurvrouw die er regelmatig over de vloer komt stelt voor dat Griet's zoon Johan dan maar eens moet helpen. Maar daar voelt Johan echter niets voor, De toneelgroep treedt ongeveer 15 keer per seizoen ( van november t/m maart ) op en spelen in het Drents dialect Op uitnodiging zijn de meeste optredens van verenigingen, organisaties en verzorgingstehuizen en zijn dus ook besloten.

1 keer per seizoen een eigen avond, (meestal in februari) en op die avond is iedereen welkom. De datum van de eigen avond zal ruim van tevoren vermeld worden op internet. Hij weet echter zijn vriend Loeks over te halen om "Loekie" te worden. Daar komen uiteraard dol komische taferelen Auteur: H. de Vries Regie is in handen van J. Goeree Kaarten kosten €7,- per stuk en kunt u bestellen bij Anne de vries. Tel 0591-622550 of bij Theaterboerderij De Noordebak Tel. 0591-352300. (ZIE OOK HET FOTOBOEK)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda