Dansteam Urban Inspiration Nederlands Kampioen

EMMEN - Het dansteam Urban Inspiration dat zich Nederlands Kampioen mag noemen en een DUO met een Europese titel! Het seizoen 2016/2017 is fantastisch geweest voor Dan’s Entertainment, een Urban dansschool met een locatie in Emmen en Coevorden, maar het seizoen is nog niet afgelopen!


Dankzij de resultaten op het NK en EK hebben 3 teams en het DUO zich gekwalificeerd voor het Wereldkampioenschap van 24 augustus 2017 tot en met 27 augustus 2017 in Glasgow te Schotland. Het resultaat van passie en hard trainen.
Voor de reis naar Schotland zijn wij op zoek naar sponsoren om bijvoorbeeld reis- en verblijfkosten en de inschrijfkosten te bekostigen. Daarvoor vragen wij de hulp van de Media. Door middel van aandacht in de krant, op de radio en televisie kan dit voor de Teams een prachtige ervaring worden.

Op zaterdag 8 juli as organiseren wij een Eindshow op onze danslocatie in Coevorden vanaf 19 uur. Hier kunnen wij naast de wedstrijdteams ook onze recreatieteams een podium geven. Een aantal dansscholen uit de buurt zullen hier ook een optreden geven ter ondersteuning van onze weg richting het WK.
Wij willen u van harte uitnodigen om bij de Eindshow aanwezig te zijn, wij zouden het enorm waarderen als wij u mogen ontvangen.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda