Postzegelvereniging Philatelica Emmen

EMMEN - Op dinsdag 22 september begint het seizoen weer voor de postzegelverzamelaars. Philatelicahoudt haar maandelijkse bijeenkomst in één van de zalen van Meerstede Nijkampenweg 75 te Emmen, aanvang 19.30 uur.

Deze maand met een VEILING met meer dan 130 kavels. Een restantenveiling, verloting van postzegelprijzen onder de aanwezigen en volop gelegenheid om te kopen en te ruilen. Wij nodigen u van harte uit om een keer een verenigingsavond bij te wonen.

Ook kunnen de bestuursleden van de vereniging uw vergeten postzegels taxeren. De verzamelingen van uw grootouders en ouders , die al jaren vergeten op zolder liggen en waarvan u niet weet wat ze waard zijn. Er zijn geen kosten verbonden aan deze taxaties en de toegang in Meerstede is gratis. Postzegelvereniging Philatelica organiseert elke maand op de vierde dinsdag deze bijeenkomsten. U kunt dan ook informatie krijgen over de rondzenddienst van de vereniging, snuffelen in de stuiverboeken (5 cent per postzegel) . Een fantastische hobby, met heel veel verzamelmogelijkheden, landenverzamelingen, maar ook thema’s als vogels, treinen, auto’s etc geven veel informatie en plezier

Graag heten wij u van harte welkom

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda