Eerst Gekleurd Grijs Festival in Emmen

EMMEN - Op donderdag 25 februari 2016 vindt het allereerste culturele seniorenfestival in Drenthe plaats. Het Gekleurd Grijs Festival heeft als decor woonwijkcentrum Holdert in Emmen en biedt optredens, workshops, presentaties en exposities.

Het festival is gratis toegankelijk voor iedereen. Het Gekleurd Grijs Festival is de afsluiting van de actiemaand Gekleurd Grijs, waarin senioren gestimuleerd worden kennis te maken met kunst en cultuur.Naast optredens, exposities en presentaties kunnen bezoekers ’s middags gratis deelnemen aan korte workshops als bijvoorbeeld brandschilderen en poëzie.

Ook meezingen in een koor of deelnemen aan een swingende dansles behoort tot de mogelijkheden. Er is een foto-expositie en aan de Verhalentafel kunnen spannende anekdotes worden uitgewisseld. Daarnaast kan de kennis getest worden in de Gouden Jaren quiz. Er zijn cabareteske liedjes van het trio Heeren Oud-Zuid en optredens van de Drentse jazz-zangeres Martijje en Heerlijk Leed. Om 19.00 uur wordt de dag swingend afgesloten met livemuziek van Big Band Emmen en Mary Veldkamp &Anis.

Deze dansavond is gratis toegankelijk. Zie www.gekleurdgrijs.nlHet project Gekleurd Grijs is een initiatief van K&C. Deze organisatie organiseert met cultureel Drenthe in februari diverse culturele activiteiten voor senioren.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda