Landelijke Modelspoordagen ook in Emmen

EMMEN - De Modelspoorgroep Zuid Oost Drenthe neemt ook deel aan dit landelijk evenement, waarbij Modelspoorverenigingen laten zien dat de modelspoorhobby veel meer inhoudt dan met “treintjes spelen”. De modelspoorhobby is niet alleen een technische hobby, ook uw creativiteit en fantasie kunt u hierin kwijt.

De MSG Z.O. Drenthe stelt haar clubruimte aan de Compagniestraat 10 op het Industrieterrein Barger-Oosterveld in Emmen op zaterdag 2 en zondag 3 april as. van 10.00 – 16.00 uur open voor alle geïnteresseerden. Voor de kinderen is er o.a. een rangeerbaan, waar ze een rangeerdiploma kunnen halen. Er valt veel te zien en te beleven want naast de twee clubbanen, laten leden hun eigen modelbaan zien. Zo worden demonstraties gegeven van modeltreinbesturing via de smartphone of computer, moderne technieken vinden ook hier hun toepassing.

Wat kunt u verwachten:
? 2 werkende clubbanen met digitaal bestuurde treinen via een smartphone.
? Een modulebaan in H0 (1:87)
? Een rangeerbaantje voor de kinderen
? Een computergestuurde TT-baan (schaal 1:120)
? Een kinder treinbaan

Onze leden zullen u graag tekst en uitleg geven over hun modelspoorhobby en over de voordelen om lid te zijn van een modelspoorvereniging. Want waarom alles zelf uitvinden als het al gedaan is? Daarom tot ziens op zaterdag 2 of zondag 3 april as. van 10 – 16 uur in de clubruimte aan de Compagniestraat 10 op het Industrieterrein Barger-Oosterveld te Emmen vande snelst groeiende modelspoorclub van Nederland! Voor meer informatie www.modelspoor-emmen.nl/blog of op Facebook: Modelspoorgroep Zuid-Oost Drenthe.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda