Kom in de Kas' staat in het teken van sport

ERICA - Op zaterdag 2 en zondag 3 april openen kwekerijen van bloemen, planten en groenten in Erica de deuren voor het publiek oftewel het is weer Kom in de Kas. De 39e editie van het evenement wordt georganiseerd door Promotiegroep Tuinbouw Emmen.

Er wordt met de slogan ‘Tuinbouw is topsport! extra aandacht besteed voor de glastuinbouw. De ondernemers die meewerken zijn Boerma Chrysantenkwekerij, Polman BV, Van Geel Chrysanten, Gardenpalms, De Frambozentuin, Van Winden Plantjesmarkt, Van Winden Perkgoed , Drenthe Flowers,Kleyn Orchideeën en Meewisse Plants. Het evenement laat zien wat achter de glazen afspeelt.

Er is bij Polman BV een tentoonstelling over sport. Op zondag 3 april is er om 10.00 uur een speciale kerkdienst met als titel ‘Kerk in de Kas’ bij Drenthe Growers B.V. aan de Beekweg 40. En vanaf 16.00 uur worden er bloemen, planten en andere producten verkocht. Er zijn voor de kinderen diverse leuke en leerzame activiteiten. Zo krijgen ze de kans om een leuke prijs te winnen door mee te doen aan een spannende speurtocht. Natuurlijk is het ook mogelijk om mooie bloemstukken te kopen.

Belangstellenden zijn van harte welkom op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en zondag van 11.00 tot 17.00 uur. Het evenement wordt geopend door gedeputeerde Henk Jumelet met Rick Koekoek , Nederlands kampioen Bike Trial bij de tentoonstelling Tuinderslaan 31 Erica.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda