6e EMMER HARINGPARTY IN WILDLANDS EMMEN Veiling vaatje haring voor een goed doel

EMMEN – Op vrijdag 24 juni organiseert JCI Emmen ’t Suydenvelt vanaf 17.00 uur alweer voor de zesde keer de Emmer Haringparty. Deze keer weer op een bijzondere locatie, namelijk bij het verblijf van de ijsberen en pinguïns in Nortica, Wildlands Adventure Zoo Emmen. Op deze van zich zelf al prachtige locatie wordt gezorgd voor een passende ambiance met dito hapjes en drankjes. Een succesvol netwerk evenement

Voorgaande jaren is de lokale haringparty erg succesvol gebleken. Ondernemers hebben laten blijken dat de Emmer Haringparty hoog gewaardeerd wordt als zakelijk netwerk evenement, maar evenzeer als een goede gelegenheid om met vrienden en bekenden bij te praten onder het genot van verse haring, hapjes en een drankje.

Veiling vaatje haring voor een goed doel
Het haringseizoen start dit jaar officieel op woensdag 15 juni. Vanaf dan mag de ‘Hollandse Nieuwe’ verkocht worden in Nederland. Traditioneel hoort daar het veilen van een vaatje haring bij. Ook dit jaar vindt er in Emmen weer een veiling plaats. De gehele opbrengst van de Emmer Haringparty komt ten goede aan een goed doel. Voorgaande jaren is gemiddeld 10.000 euro naar het goede doel gegaan.

Toegangskaarten voor het evenement kosten 50 euro en zijn te bestellen via de website www.emmerharingparty.nl.



Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda