BARREL Food Truck Fest Emmen op 25 en 26 juni 2016

EMMEN - Families en vriendengroepen chillen in het gras op kleurrijke kleedjes, rond pallets en aardappelkistjes, terwijl de kinderen elkaar natspetteren en plezier maken bij de fonteintjes; dat is BARREL. Streetfood in alle denkbare variaties wordt geserveerd door maar liefst 30 verschillende creatieve kleurrijke foodtrucks.


BARREL Food Truck Fest is waarschijnlijk het allerleukste en smakelijkste evenement van Emmen aan het worden en het grootste foodtruck festival van Drenthe. Sinds de eerste editie vorig jaar, waarmee het splinternieuwe Raadhuisplein op ideale wijze door vele nieuwsgierige bezoekers werd ingewijd, kan BARREL rekenen op een grote schare fans.

De foodtruckers komen uit heel Nederland. Een veel gehoorde opmerking van de truckers van vorig jaar was, dat ze de bezoekers in Emmen allemaal zo behulpzaam en aardig vonden! Een compliment wat Emmen en omgeving in haar zak mag steken. De truckers zelf zijn stuk voor stuk vriendelijke en vrolijke foodliefhebbers, die er samen een feestje van willen maken.

Onlangs werd één van de BARREL deelnemers Frans Breeveld van Indian Roast nog geciteerd in het Algemeen Dagblad: ,,Als ik 's ochtends voor een festival naar Emmen rijd, met de weg voor mezelf en de ochtendzon die naar binnen schijnt, denk ik: wat is dit toch geweldig. Het is een groot avontuur sinds we vorig jaar met de truck zijn begonnen. Zo'n tripje naar Emmen zie ik als een minivakantie met mijn vrienden.”

Indian Roast is ook de komende editie van BARREL weer vertegenwoordigt met kipburgers op naanbrood en Indiase hapjes. Verder zijn er enkele andere bekenden van vorig jaar, maar ook heel veel nieuwe gezichten in het deelnemersveld te bekennen. Surinaamse lekkernijen, wraps, burgers, smoothies, BBQ ribs, flammkuchen, hot dogs, stoofvlees en Asian delights; het is er allemaal! Er wordt ook nog gezorgd voor lekkere muziek, zitplaatsen, een bar, hangplekken, geweldige drankjes en een overall relaxte sfeer, zodat je je er uren kunt vermaken. Overal op het terrein en bij de foodtrucks kan met contant geld afgerekend worden.

Openingstijden BARREL Food Truck Fest Vol.2:
Zaterdag 25 juni, 13.00 uur – 22.00 uur
Zondag 26 juni, 13.00 uur – 20.00 uur

De toegang is gratis. Raadhuisplein | Emmen

Voor meer informatie bekijk de website: www.barrelfoodtruckfest.nl en volg de laatste updates van BARREL Food Truck Fest op Twitter, Instagram en Facebook.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda