Team Fust Forward - Barger Oosterveld

BARGER OOSTERVELD - Jans Haitel en Henk Lubbers uit Barger oosterveld zijn één van de 500 deelnemers aan de zomereditie van de Carbage Run van 2016.


3 jaar geleden kwamen ze op het idee om ooit eens mee te doen aan de ultieme rally door Europ a in een Barrel van € 500,-! Een half jaar later besloten ze om, indien ze uitgeloot werden, om mee te doen in 2016.
Na de loting, die op een livestream van de Carbage Run te zien was in september 2015, werden ze als nr. 426, door De Ludolfs geselecteerd voor de zomereditie van 2016.
Daarna kon de voorpret voor Team Fust Forward beginnen. ’s Werelds “mooiste” auto, een Fiat Multipla, werd aangeschaft en gepimpt tot een ware “rallyauto”, met op de motorkap een biervat!Maandag 4 juli is de start in Gorinchem en de route gaat via Frankrijk, Italië, Slovenië, Bosnië naar Kroatië. Daarna volgt de terugreis naar Barger Oosterveld.

Groet,
Henk.

The Carbage run is de ultieme 5-daagse rally door Europa in een barrel van max. 500 Euro. Altijd al mee willen doen aan de Gumball Rally? Maar helaas (nog) niet in het bezit van een Ferrari of Aston Martin? Stop maar met sparen, want the Carbage Run is veel leuker! Europa’s grootste en gekste barrelrally. Een 5-daags avontuur door Europa in een auto die niet meer mag kosten dan 500 Euro. Begonnen in 2009 en inmiddels uitgegroeid tot een evenement van formaat met 3 verschillende edities waar per jaar zo’n 1.200 voertuigen en 3.000 mensen aan meedoen.
De uitdaging Het is de uitdaging om met een oud barrel een prachtige 5-daagse tocht door Europa af te leggen van enkele duizenden kilometers. The Carbage run gaat niet om snelheid en/of tijd maar wel om creativiteit, gekkigheid, avontuur en lol maken! Het gaat er niet om wie het eerste aankomt maar natuurlijk is er wel een wedstrijdelement. Elke dag krijg je opdrachten mee waarmee je punten kunt scoren en het team met de meeste punten aan het einde van de week wint. De opdrachten gaan je in bizarre situaties brengen waar je nog lang over na zult praten. Natuurlijk is er elke avond gezelligheid en ga je een boel lol maken met je mede-runners. Maar met een oud barrel is de kans natuurlijk groot dat je pech krijgt onderweg. En dat is nou precies de bedoeling! Je bent geen echte Carbage runner als je auto het niet begeeft. The Carbage run heeft geen sleepwagen, pechservice of technische dienst maar je staat er zeker niet alleen voor. Van je mede-runners moet je het hebben en dat is de afgelopen jaren gebleken: runners helpen elkaar altijd! Het is één grote familie waar jij deel van uitmaakt.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda