Festival Op Fietse weer succesvol

EMMEN - Festival op Fietse 2016 is een feit en wat was het geweldig! Bij deze wil de oranisatie alle deelnemers, vrijwilligers, EOP's en verdere betrokkenen heel erg bedanken!.

De deelnemers konden meefietsen vanaf diverse startplaatsen en u kon zelf bepalen welke startplaats voor u het beste was. De gehele lengte van de fietstocht was 48 kilometer, maar men kon er ook voor kiezen om 36 of 12 kilometer te fietsen. De fietstocht voerde de ruim 2000 deelnemers langs de mooiste plekjes in Zuidoost-Drenthe leiden.

Onderweg waren meerder stoppunten waar de deelnemers konden genieten van cultuur in de breedste zin. Op unieke en onverwachte plekken stonden podia waarde deelnermers verrast werden met optredens van bekende en onbekende artiesten, langs de route waren verschillende bezienswaardigheden en diverse culturele instellingen hadden hun deuren open staan voor de deelnemers. Festival op Fietse werd spetterend afgesloten op het Raadhuisplein Emmen door niemand minder dan Jan Keizer & Anny Schilder en George Baker!


(Zie ook fotoboek)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda