BARREL Food Truck Fest,

EMMEN - De voorbereidingen voor derde editie van het BARREL Food Truck Fest in Emmen zijn in volle gang. Op het Raadhuisplein kun je het laatste weekend van juni van nóg meer foodtrucks drie dagen lang smullen van streetfood. Het evenement is gratis toegankelijk.

De organisatie heeft weer een mooie gevarieerde en vooral zeer smakelijke line-up geselecteerd voor Emmen. Van heinde en verre reizen enthousiaste foodtruckers naar Emmen voor het BARREL Food Truck Fest, om de bezoekers van hun wereldse gerechten te laten genieten. Er zitten weer hele verrassende combinaties tussen! Via social media heeft de organisatie al veel van de deelnemende trucks gepresenteerd en er volgen tot aan BARREL nog meer smaakmakende updates.

Ook de liefhebbers van speciaal bieren kunnen hun hart ophalen. In Emmen wordt sinds 2015 met passie en toewijding speciaalbier vervaardigd door Brouwerij de Veteraan. Tijdens BARREL kun je genieten van een zomers witbier, een Blond, Dubbel of Triple. Natuurlijk zijn er bij de verschillende andere barren ook volop tapbier, lekkere wijnen en frisdranken te verkrijgen.


Lekker eten en drinken smaakt natuurlijk nog beter onder het genot van goede muziek. Dit jaar verrast BARREL met te gekke bands, zoals Nachtschade, Supermoon (Funk) en BEAUX (Indie pop), Vintage vinyl shows en Soul Dj’s, kortom; er mag gedanst worden!


BARREL opent dit jaar al op vrijdagmiddag om 16.00 uur. Een ideaal moment om je vrijdagmiddag borrel te besteden. Bij de vintage vinyl DJ kun je dan je favoriete platen aanvragen. Overal op het terrein en bij de foodtrucks kan contant afgerekend worden. Je hoeft dus geen muntjes te kopen. Aan de bar kan er ook worden gepind.

Openingstijden BARREL Food Truck Fest:
Vrijdag 23 juni, 16:00 uur – 00.00 uur
Zaterdag 24 juni, 12.00 – 00.00 uur
Zondag 25 juni, 12.00 uur – 21.00 uur
De toegang is gratis.

Volg de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen van BARREL Food Truck Fest op Twitter, Instagram en Facebook.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda