Drentse Fiets4Daagse organiseert Kleintje Fiets4Daagse in Dalen

DALEN - Met Kleintje Fiets4Daagse richting WK Paracycling in Emmen.Ter ere van UCI Para-Cycling Road World Championships 2019 in Emmen, van 11-15 september, wordt er weer een prachtige fietsweek georganiseerd. Dit WK is het toetje na de organisatie van twee succesvolle wereldbekerwedstrijden in 2017 en 2018. In deze week valt er voor iedereen elke dag iets te beleven; Bezoek het beweegplein met verschillende sportactiviteiten en test hoe fit je bent (11-13 september Raadhuisplein, 14-15 september Meerdijk).


(Foto Gerrit Boer)


De Drentse Fiets4Daagse doet ook mee en trakteert de deelnemers op een gratis Kleintje Fiets4Daagse op vrijdag 13 september. Kom op zaterdag 14 september op de fiets naar de Meerdijk voor het Festival Op Fietse! Vanaf 13:00 uur maken Jannes, Bouke en Chris de Roo er op de Meerdijk een gezellig feest van.

Kleintje Fiets4Daagse: heerlijk fietsen in Zuid-Oost Drenthe
Een mooie afsluiter van de zomer is Kleintje Fiets4Daagse. Deelnemers kunnen op vrijdag 13 september starten tussen 12.00 en 14.00 uur bij Restaurant Cornelis in Dalen (Hoofdstraat ..) Er is een mooie 40 km route uitgezet vanuit Dalen. Onderweg zijn er verschillende leuke beleefposten, waaronder Route 34 in Erm, WK Para-cycling in Emmen, Restaurant Wielens in Noord-Sleen en het Ermerstrand. Bij terugkomst ontvangen deelnemers een certificaat, een leuke attentie en worden beloond met een hapje en drankje.

Doe mee!
Deelname is gratis. Opgeven kan door te mailen naar kleintje@fiets4daagse.nl, of op de dag zelf bij Restaurant Cornelis in Dalen. Kijk voor meer informatie over op www.fiets4daagse.nl/kleintje

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda