1e editie Griezeltocht in Erica groot succes!

ERICA - Afgelopen vrijdag stond Erica in het teken van Halloween! Vanaf de vroege avond deden maar liefst 140 basisschoolkinderen mee aan een heuse Griezeltocht, georganiseerd door de activiteitencommissie van Ondernemersvereniging De Heidebloem. Het bleek een groot succes, mede door de inzet van bijna 50 enthousiaste vrijwilligers.


De griezelbeleving begon meteen al bij de startlocatie, waar de prachtig verklede kinderen in verschillende groepjes konden luisteren naar een spannend verhaal. De kok van café The Spot zou door een gemene heks betoverd zijn en in een kikker veranderd. De verteller gaf de kids van Erica de opdracht mee om de toverspreuk te verbreken. Per huifkar werden ze naar het, geheel in stijl versierde en verlichte, bos gebracht.

Hier konden ze spannende opdrachten uitvoeren om ingrediënten te verdienen voor het heksensoepje, dat de spreuk zou kunnen verbreken. Met de ingrediënten op zak werden de kinderen, wederom met de huifkar, gebracht naar de keuken van de kok in The Spot.

Gelukkig is het de kinderen gelukt om de toverspreuk te verbreken en als beloning werden ze getrakteerd op ranja en een broodje knakworst. De organisatie kan terug kijken op een geslaagde eerste editie van de Halloween Griezeltocht.

Opwww.ondernemenderica.nl kun je meer lezen over de griezeltocht en de fantastische vrijwilligers en sponsoren die dit evenement mogelijk hebben gemaakt.Foto’s Marielle Hensums

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda