Goed nieuws! Onze historische avond “De geschiedenis van Klazienaveen door de ogen van de Zandtovenaar” gaat gewoon door!

De zaal is een half uurtje eerder geopend en wel om 18:00 uur. Wij staan in direct overleg met de burgemeester van de gemeente Emmen, Eric van Oosterhout. Ook hij geeft aan dat er, in ieder geval op dit moment, geen enkele reden is om het evenement niet door te laten gaan. Wel zijn er een aantal aangepast regels, het is dus even belangrijk om onderstaand bericht goed door te lezen.


Het betreft een evenement en voor evenementen zijn er verder geen beperkingen opgelegd, omdat we er vaste zitplaatsen zijn. Wel zijn er helaas enkele aanpassingen in de regels tijdens onze avond. Lees daarom onderstaand artikel goed door en kom goed voorbereid op deze historische avond.

oDe zaal is geopend vanaf 18:00 uur (in plaats van 18:30 uur). Kom op tijd, zodat iedereen ook echt om 19:00 uur binnen is.

oDe avond begint om 19:00 uur.

oBij binnenkomst wordt de QR-code gecheckt en alleen bij een groene code wordt er toegang verleent. Zorg ervoor dat je goed voorbereid bij de ingang staat en dat je de QR-code, je ID en je entreebewijs gereed hebt. Dit om een zoveel mogelijk vlotte doorgang te bewerkstellingen.

oBeide deuren van de kerk zijn geopend, het maakt niet uit of je links of rechts naar binnen gaat.

oHeb je nog geen kaartje? Geen probleem. Die kun je ook aan de kassa kopen. Graag wel zoveel mogelijk gepast betalen!

oDraag als je naar binnen of naar buiten gaat een mondkapje! Zodra je op je plaats zit, mag het mondkapje af. Moet je tussendoor naar het toilet? Doe dan je mondkapje weer even op!

oEr is genoeg ruimte in de kerk. Neem daarom enige afstand bij het zitten gaan als je niet uit één gezin of familie komt. Anderhalve meter is niet nodig, maar enige afstand is wel gepast.

oOm 20:00 uur is er een korte pauze. Er is deze keer helaas geen koffie, dit om zo weinig mogelijk beweging te creëren in de kerk en de kans op besmettingen zo klein mogelijk te houden. Blijf daarom ook in de pauze zoveel mogelijk zitten. Moet je naar het toilet? Doe dan je mondkapje eventjes op.

oDoe na afloop, als je naar buiten gaat, ook weer even je mondkapje op.

oVeel plezier tijdens deze unieke historische avond!

Heb je nog vragen of opmerkingen? Laat het op tijd weten door deze mail te beantwoorden.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda