Jubileumeditie MM Culinair

EMMEN - Na twee jaar uitstel beleeft MM Culinair in 2022 dan eindelijk haar tiende editie! Met gepaste trots nodigen wij u uit deze jubileumeditie met ons te vieren. Waar wij u deze editie mee gaan verrassen, welke restaurants meedoen (we hebben 10 prachtige deelnemers) en welke zakelijke mogelijkheden wij u bieden om hiervan mee te genieten, leest u op onze vernieuwde website.

Op zaterdag 20 en zondag 21 augustus biedt het Marktplein in Emmen weer
het podium aan de beste restaurants van Emmen en omgeving om zich te presenteren aan het publiek. Op het toneel vindt u de culinaire hoogstandjes die onze mooie provincie rijk is.

Zonder steun en support van onze sponsors kunnen wij dat niet realiseren. MM Culinair biedt u een unieke mogelijkheid om uw relaties te fêteren op een heerlijke dag. Wilt u zich zakelijk verbinden aan MM Culinair en bijdragen dit prachtige evenement mogelijk te maken?

Wij hebben diverse opties beschikbaar om u en uw bedrijfsnaam aan het event te koppelen. Ingrediënten zijn de Culinaire Business Borrel voorafgaand aan het event, consumptiemunten (op rekening) en diverse mogelijkheden voor exposure en naamsbekendheid. U leest er alles over op de sponsorpagina.

Direct inschrijven voor het pakket van uw keuze kan gemakkelijk via het aanmeldformulier op de website.

Wij verheugen ons erop u en uw gasten te ontvangen tijdens MM Culinair 2022!

Met culinaire groet,

Leonie Pluyter
Beau Business events

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda