SIVO-verloting met prachtige prijzen

ODOORN - Tijdens het 30e SIVO-festival wordt een grote dagelijkse verlotinggehouden. Het is de organisatie, met de hulp van veel sponsoren, gelukt eenbijzonder fraai prijzenpakket samen te stellen. De loten van € 1,00 per stuk worden tijdens het festival op het terreinverkocht in het Infocentre en kriskras op het terrein door hetSIVO-promotieteam.

Op festivaldagen worden 's avonds om 21.00 uur de dagprijzengetrokken en aansluitend worden de winnende nummers bekend gemaakt. De hoofdprijzen worden aan het einde van het festival op zondagmiddag tijdens de sluitingsceremonie om ongeveer 17.00 uur bekend gemaakt.

Dit jaar wordt de hoofdprijs aangeboden door Landal Het Land van Bartje. De winnaar van de hoofdprijs ontvangt een ‘midweek’ of ‘weekendje weg’.

Naast de hoofdprijs zijn er vele dagprijzen. Deze worden aangeboden door de volgende ondernemers: Coop (Odoorn); Versteend Leven (Drouwen); Lekker Hip (Borger); Blokker (Borger); Drenthe Tours (Assen); Boshof (Odoorn); De Snoepert (Odoorn); Bakker Joost (Odoorn); Drouwenerzand (Drouwen); Stevens Bouwmarkt (Odoorn); Buffetrestaurant Thijs en Aafke (Kleindijk) en Reisburo Borger (Borger).

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda