MM Culinair: een feestje voor foodies en fijnproevers!

Culinaire hoogstandjes uit Zuidoost Drenthe EMMEN - MM Culinair is uitgegroeid tot één van de populairste, en zeker hét smaakvolste evenement van Emmen en omgeving. Dit jaar vindt op 06 en 07 september de vierde editie plaats. De organisatie is in handen van MarchienNaber, Anouk de Raaf (Klik Company) en Leonie Pluyter (Beau Business).


De beste restaurants uit Zuidoost Drenthe presenteren zichzelf, met uiteenlopende en heerlijke gerechten. Allemaal in de vorm van culinaire amuses en prachtige kleine gerechtjes. Op MM Culinair kun je inspiratie opdoen, verschillende (nieuwe) dingen proeven en genieten van heerlijke bijpassende drankjes. In een sfeervolle ambiance, op de zwoele klanken van jazz en soul, proeven, ontmoeten en genieten.

In verband met de centrumvernieuwingen vindt MM Culinair dit jaar niet voor de Grote Kerk plaats. De organisatie moest uitwijken naar een andere locatie. Het Insulindeplantsoen en plein in het centrum van Emmen (Wilhelminastraat/Baander), wordt speciaal voor dit weekend omgetoverd tot een groot openluchtrestaurant. Het evenemententerrein is gratis toegankelijk. Als betaalmiddel zijn er MM Culinair consumptiemunten verkrijgbaar bij de kassa’s op het terrein.

Op de foto 15 van de 22deelnemende restaurants tijdens een deelnemersbijeenkomst bij co-hoofdsponsor BidvestDeliXL. “Het is belangrijk om als organisatie goed te communiceren met de restaurateurs en daarom organiseren wij deze bijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten delen we alle informatie van marketingacties tot stroomplannen. Het is goed voor de onderlinge contacten en altijd nog erg gezellig ook!”, aldus de organisatie.

Deelnemers MM Culinair 2014:
Kookatelier Joop Zwiep
In De Goede Luim
Met Stroop ofzo
Restaurant Streekeigen (Hampshire Hotel Zuid-Drenthe)
SuSardu
Eetcafé Groothuis
Grandcafé en restaurant Markant
Restaurant de Lubbelinkhof
Grand café restaurant Rue de la Gare
Gastrovino Van Den Bergh Delicatessen
Toscana IJssalon
De Heeren van Coevorden
Fletcher Hotel Restaurant De Hunzebergen
Brasserie Diggels
Restaurant de Kamer
Simon Lévelt Koffie & Thee sinds 1817
Dierenpark Emmen – Restaurant de Drommedaar
Herberg De Loohoeve
Groene Buren (Hampshire Hotel Emmen)
Restaurant Thirteen (Hotel ten Cate)
Versstraat ‘De Weiert’
Jan van Peer, koken, tafelen en cadeaus

Openingstijden:
Zaterdag 06 september, 15.00 uur – 00.00 uur (restaurants tot 22.00 uur)
Zondag 07 september, 14.00 uur – 21.00 uur

Voor recente ontwikkelingen kun je de website: www.mmculinair.nl in de gaten houden en MM Culinair volgen op Twitter en Facebook.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda