Altijd al willen spelen in een film?

EMMEN - Een groep enthousiaste Studenten audiovisueel van Landstede uit Zwolle maken binnenkort een short movie (korte film) in Emmen. Hiervoor zijn zij op zoek naar enthousiaste acteurs. De opnames beginnen eind november.

Short movie Locked-In

De film gaat over Sam. Een normale jongen, maar hij ontwikkelt al snel een hoestje. Niks kwaads onder de zon totdat Sam, flauwvalt, niet meer wakker wordt en in een coma belandt. Maanden en jaren gaan voorbij en Sam ligt nog steeds in coma. Wat niemand weet is, dat hij alles hoort en ziet. Een verpleegster, die werkt op de afdeling waar Sam wordt verpleegd, merkt op dat Sam niet in coma ligt maar dat hij bij kennis is.

Acteur in actie

Beschik je over acteertalent, spreekt het verhaal je aan en ben je eind november t/m begin december 2016 beschikbaar voor de opnames? Dan is dit jouw kans! Meld je aan door een mail te sturen naar locked-in@roosenmedia.nl en kom 7 november 19.00 uur auditie doen in jongerentheater Loods13 aan de Flintstraat 29 in Emmen.

Welke rollen zijn beschikbaar

Sam (hoofdrol): Man, 16 - 18 jaar


Vader (grote rol):
Man, 35 - 55 jaar

Moeder (bijrol): Vrouw, 35 - 55 jaar

Sam (bijrol): Man, 25 - 35 jaar

Therapeut (bijrol): Vrouw, 25-50 jaar

Psychiater (bijrol): Man, 45-70 jaar

Voice-over (stem Sam): Man, 18-40 jaar

Toevoeging: Een goede stem.

Sam Ouder (kleine rol): Man ongeveer 30 jaar

Toevoeging: In deze rol wordt niet gesproken. De voice-over die gezocht wordt zal de stem inspreken. Mocht jouw stem goed bevonden worden voor de voice-over rol zal deze je ook toegewezen worden.


Locked-in volgen op Facebook
Om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen kun je ons volgen op Facebook Locked-in de film.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda