Dennis van Aarssen komt naar Atlas. VERKOOP GESTART!

EMMEN - The voice of Holland 2019 winnaar Dennis van Aarssen komt met zijn eerste theatertour â??Start spreading the newsâ?? op woensdag 2 oktober naar het ATLAS Theater! Begeleid door de 10-koppige BOSCO bigband brengt Dennis de swingende nummers van grote zangers als Frank Sinatra en Sammy Davis jr. tot aan Michael Bublé en Stromae. De kaartverkoop is per direct gestart, wees er snel bij!


Wat je kunt verwachten bij Dennis van Aarssen? Een heerlijke liedjesavond waarin The voice of Holland 2019-winnaar zijn publiek meeneemt in een muzikale reis vol herkenbare en memorabele momenten uit de rijke muziekhistorie. Dat kan ook niet anders, wetende dat grootheden als Frank Sinatra, Josh Groban en Michael Bublé belangrijke inspiratiebronnen zijn voor de Gorinchemmer. En Robbie Williams niet te vergeten! Het was zijn album ‘Swing When You’re Winning’ waardoor Dennis al op jonge leeftijd wist dat hij – net als de populaire Britse rasentertainer – artiest wilde worden.

Dennis verkent al enkele jaren de grenzen van zijn zangtalenten. Tijdens de negende editie van The voice of Holland wist hij zich te presenteren aan het grote publiek als een uitzonderlijk talent, met een soepel en warm stemgeluid, waarbij hij steeds de juiste emotionele toon weet aan te slaan. Met innemende vertolkingen van bekende tracks als ‘Mr. Bojangles’, ‘That’s Life’ en ‘Modern World’ wist Dennis van Aarssen de finale te winnen.

Voor zijn eerste theaterprogramma ‘Start spreading the news’ heeft Dennis gekozen voor een kleurrijke mix die bestaat uit de mooiste liedjes uit het Great American Songbook, bekende jazz standards en populaire songs van grote zangers en chansonniers zoals Charles Aznavour, Michael Bublé en Stromae. Dennis zingt daarbij ook een aantal nieuwe nummers uit zijn eigen repertoire. De samenstelling van zijn theaterprogramma biedt ruimte voor de nodige muzikale verassingen, maar is daarnaast ook een feest der herkenning. Het staat garant voor een gloedvolle avond met liedjes vol muzikale herinneringen.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda