Programmering Nationaal Theaterweekend in ATLAS Theater bekend

EMMEN â?? De vijfde editie van het Nationaal Theaterweekend vindt plaats op 24, 25 en 26 januari. Tijdens dit weekend krijgen bezoekers de kans om in het ATLAS Theater verschillende voorstellingen te bezoeken voor slechts 10 euro. Vanaf vandaag start de kaartverkoop en staat de programmering online.


Theaterdirecteur Machteld van der Werf: “Theater is er voor iedereen. Jong, oud, vaste of nieuwe bezoeker. Iedereen is welkom om tegen een mooie prijs te komen genieten van voorstellingen. Bezoekers betalen slecht € 10,- voor producties van topkwaliteit. Een leuke én laagdrempelige manier om kennis te maken met het theater.”

Sun Records, Scapino Ballet en Brandweerman Sam
De bezoekers van het Nationaal Theaterweekend staat in Emmen een verrassend en gevarieerd programma te wachten. Op vrijdag 24 januari staat ‘Sun Records The Concert’ in het ATLAS Theater. Een getalenteerde, jonge cast zingt en speelt de wereldhits van de grote artiesten van Sun Records. Op zaterdag 25 januari kan men genieten van ‘Pearl’ van het Scapino Ballet Rotterdam. ‘Pearl’ heeft alle ingrediënten van een klassiek drama.

Op zondag is het familiedag in het theater, jong en oud kan genieten van ‘Brandweerman Sam Live!’ een vlammende voorstelling boordevol zang, dans en gewaagde reddingen. Naast de voorstellingen kunnen bezoekers ook deelnemen aan de randprogrammering gedurende dit weekend.

Kaarten en meer informatie via www.atlastheater.nl.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda