Muziektheaterspektakel veenbrand van wege Corona verplaats naar 2022

EMMEN - Naar aanleiding van de voortdurende onzekerheid rondom de COVID-19 pandemie heeft het bestuur van het Veenbrand muziektheaterspektakel besloten de voorstelling te verplaatsen naar zomer 2022. Leendert Klaassen, voorzitter van Stichting Veenbrand: Het is voor ons als bestuur, voor onze partners en voor het productieteam erg zuur om het muziektheaterspektakel wederom te moeten verplaatsen, maar de situatie rondom Covid-19 is helaas te onzeker om dit grote publieksevenement in 2021 doorgang te laten vinden.


Veenbrand regisseur Jeroen Lopes Cardozo bij savanne in het Rensenpark Emmen - foto credits: Jasper Moulijn.

Na zorgvuldig overleg is dit helaas de enige conclusie die we konden trekken. Los van de consequenties voor onze productie gaan onze gedachten nu vooral uit naar mensen die zelf zijn getroffen door Corona.”

Kaarten blijven geldig en de voorbereidingen lopen door. Vanwege de pandemie was de productie al verplaatst naar zomer 2021. De organisatie benadrukt dat de reeds gekochte toegangskaarten geldig blijven en doet een beroep op degenen die besteld hebben om de kaarten aan te houden en zo de productie te blijven ondersteunen.

Samen met de realisatie van het muziektheaterspektakel 2022 kijkt de organisatie, met regisseur Jeroen Lopes Cardozo en Veenbrand-schrijver Dick van den Heuvel, naar mogelijkheden om in 2021 het verhaal achter Veenbrand al in aansprekende vormen te kunnen presenteren. Meer nieuws hierover wordt begin 2021 verwacht.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda