Het ATLAS Theater verwelkomt 1.000e Vriend

EMMEN - De Vrienden van het ATLAS Theater zijn al sinds het bestaan van het ATLAS Theater (geopend in 2016) verbonden aan het theater. Het is een vereniging van theaterliefhebbers die het ATLAS Theater een warm hart toedraagt. Een betrokken club mensen die het theater op allerlei gebieden ondersteunt. Zo worden er onder andere een aantal voorstellingen door hun gefinancierd en organiseren ze diverse opera-cursussen rondom de operavoorstellingen. Dat de Vrienden zich thuis voelen in ATLAS blijkt wel uit het feit dat ze alweer hun 1.000e vriend hebben mogen verwelkomen.


In het zonnetje
Namens het bestuur van de Vrienden van het ATLAS Theater heeft bestuurslid Gretha Ates samen met theaterdirecteur Machteld van der Werf haar 1.000e Vriend in het zonnetje gezet (zie foto). Zeker kijkende naar de spannende en onzekere covid-tijd is Van der Werf extra blij met de steun en support van de Vrienden van het ATLAS Theater. Ook het bestuur van de Vrienden geeft aan gelukkig en trots te zijn met hun trouwe ‘achterban’.

1.000e Vriend
Anneke Melgert uit Veenoord, het 1.000e lid, was overrompeld en geeft aan blij te zijn met dit onverwachte bezoek. Ze is blij dat het theater, na anderhalf jaar eindelijk, haar deuren weer heeft mogen openen. Ze kijkt met name uit naar het bijwonen van prachtige muziekvoorstellingen in het mooie Emmense theater.

Zie vriendenatlastheater.nl en atlastheater.nl voor meer informatie over de Vrienden van het ATLAS Theater en het theater zelf.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda