Noordlease G-voetbaldag bij FC Emmen

EMMEN - Naast de belangrijke wedstrijd FC Emmen - Jong FC Utrecht staat er nog een activiteit op het programma in stadion De Oude Meerdijk op zaterdag 28 april: de Noordlase G-voetbaldag. Om 15.00 uur zal burgermeester van Emmen Eric van Oosterhout de Noordlease G-voetbaldag openen in het supportershome. Uiteraard bent u van harte welkom om het enthousiasme van alle g-voetballers de hele middag te aanschouwen in stadion De Oude Meerdijk.

Noordlease G-voetbaldag.

Naast de belangrijke wedstrijd FC Emmen - Jong FC Utrecht staat er nog een activiteit op het programma in stadion De Oude Meerdijk op zaterdag 28 april: de Noordlase G-voetbaldag.

Om 15.00 uur zal burgermeester van Emmen Eric van Oosterhout de Noordlease G-voetbaldag openen in het supportershome. Uiteraard bent u van harte welkom om het enthousiasme van alle g-voetballers de hele middag te aanschouwen in stadion De Oude Meerdijk.

Het #hierkomikweg plein

Komt u ook eerder naar stadion De Oude Meerdijk om op het #hierkomikweg plein te genieten van een gezellige voetbalsfeer, live muziek en diverse leuke activiteiten voor uw kinderen? Vanaf 18.00 uur bent u van harte welkom!

Collecteren voor Fonds Gehandicaptensport!

In de rust van de wedstrijd FC Emmen - Jong FC Utrecht wordt er in de Itass VIP Lounge, het Rabobank Meeting Point en het Jupiler Business Café gecollecteerd voor het Fonds Gehandicaptensport. De collectanten zullen gedurende de tweede helft langs alle skyboxen lopen.

Helpt u het Fonds Gehandicaptensport mee om voor iedereen met een handicap het sporten structureel mogelijk te maken?

Een veiling op de tweede etage met unieke items.

Na afloop van de wedstrijd FC Emmen - Jong FC Utrecht vindt om
22.30 uur een veiling op de tweede etage plaats. Unieke items zullen door veilingmeesters Eric van Oosterhout en Ben Haverkort aan de man gebracht worden.

Zo stellen Anco Jansen, Cas Peters, Tim Siekman en Keziah Veendorp een uniek wedstrijdshirt beschikbaar voor de veiling. Maar ook de keeperhandschoenen van Dennis Telgenkamp en voetbalschoenen van Alexander Bannink mogen niet ontbreken.

Alle aanwezigen in het hoofdgebouw, dus ook relaties van het Jupiler Business Café, hebben toegang tot de tweede etage direct na de wedstrijd.

Copyright © 2018 FC Emmen, Alle rechten voorbehouden.
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een (sponsor)relatie bent van FC Emmen.

Ons adres is:

FC Emmen

Postbus 26

Emmen, Drenthe 7800 AA

Netherlands


Add us to your address bookWilt u geen email meer ontvangen?
Schrijf je nu uit - Uitschrijven

Email Marketing Powered by MailChimp

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda