Emmen op 12 september in het teken van het theater

EMMEN - Neem een kijkje op de bouw, hoor voor het eerst de nieuwe naam en maak kennis met de projecten in het centrum van Emmen. De gemeente Emmen organiseert op zaterdag 12 september van 13.00 tot 17.00 uur de Centrumvernieuwing Dag. Op verschillende plekken in het centrum van Emmen zijn activiteiten om bezoekers meer te vertellen over de Centrumvernieuwing.


Een dag voor jong en oud. Tijdens deze dag kunnen kinderen op het Raadhuisplein op de foto met Bob de Bouwer en is er de mogelijkheid om geschminkt te worden. Ook vindt op deze dag ‘Festival De Opening’ plaats. Dit festival is de start van het culturele seizoen.

Tocht over de bouw
Emmen staat op 12 september in het teken van het theater. Van 13.00 tot 17.00 uur kunnen geïnteresseerden een kijkje nemen op de bouw van het nieuwe theater. Dit open huis wordt ondersteund door optredens van Singer Songwriters die op verschillende plekken in het theater optreden. Ook krijgt men informatie over de functies van de verschillende ruimten in het theater. Medewerkers van aannemer Dura Vermeer zijn in het theater aanwezig voor het beantwoorden van vragen.

En de naam is…
De naam van het nieuwe theater wordt zaterdag 12 september om 14.00 uur op ludieke wijze bekend gemaakt. Dit gebeurt op het podium naast het theater, op het Raadhuisplein. Zo’n 600 namen werden door inwoners van de gemeente Emmen ingediend. Alle inzenders worden persoonlijk door de gemeente Emmen uitgenodigd om bij de bekendmaking aanwezig te zijn. De bedenker van de naam wordt extra in het zonnetje gezet.

Uitzicht
Tijdens de Centrumvernieuwing Dag kunnen bezoekers genieten van het prachtige uitzicht vanaf de zevende etage van woonzorgcentrum Holdert. Uitzicht over het Raadhuisplein en aan de andere kant Wildlands Adventure Zoo Emmen. Projectleiders van de gemeente Emmen zijn aanwezig voor meer informatie.

Festival De Opening
Op 12 september is ook Festival De Opening. 11 , 12 en 13 september staat Emmen in het teken van theater en cultuur. Alle registers gaan tijdens dat weekend open. Ruim 100 acts staan op stapel. Het festival speelt zich af op het Marktplein, Raadhuisplein en Noorderplein.

Samenwerking
Wij organiseren deze Centrumvernieuwing Dag samen met verschillende organisaties zoals Dura Vermeer, Dierenpark Emmen, Theater De Muzeval, Emmen Vlinderstad, Festival De Opening en woonzorgcentrum Holdert.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda