Programa Openingsfeest Centrumvernieuwing

EMMEN - Zaterdagavond 10 september komen Dotan en Caro Emerald naar het Grote Openingsfeest Centrumvernieuwing Emmen. Met de aankondiging van deze laatste twee artiesten is het complete programma bekend. Alle avonden op het vernieuwde Raadhuisplein zijn voor iedereen gratis toegankelijk. Gemeente Emmen bedankt haar inwoners, maar ook haar bezoekers van het centrum voor hun geduld.


Het centrum is met o.a. het authentieke Marktplein, de Hondsrugtunnel, het nieuwe Raadhuisplein, het Noorderplein, het nieuwe Atlas Theater en Wildlands Adventure Zoo Emmen nog aantrekkelijker geworden voor de regio. Als winkelstad, maar ook om te recreëren en uit te gaan. De gemeente pakt daarom flink uit met regionale, maar ook internationaal bekende artiesten!

Weekend vol optredens van 8-10 september
Eerder zijn al de acts van de donderdag- en vrijdagavond bekend gemaakt. Het grote openingsfeest start op donderdag 8 september met optredens van Jett Rebel en Di-rect. De vrijdagavond staat meer in het teken van de jeugd met optredens van Lil’ Kleine/Ronnie Flex, Dio, Glow in the Dark en SFB. Met het programma op de zaterdag wordt een breed publiek aangesproken. Hiermee heeft de gemeente geprobeerd om voor iedereen een aansprekend programma op te stellen.

Festival de Opening Het grote openingsfeest in september valt samen met Festival de Opening, de start van het culturele seizoen. Vier dagen (8 t/m 11 september) lang is er in het centrum van Emmen alles te beleven op cultureel gebied, verspreid over meerdere podia.

Artiesten
Caro Emerald
Met hits als "Back It Up", "A Night Like This", "That Man" en "Stuck" veroverde Caro Emerald Nederland en als snel de rest van Europa. Ze wonnen talloze nationale en internationale awards en behaalden goud en platina in onder andere Nederland (6x), Engeland, Duitsland, Polen (3x) en goud in Oostenrijk, Zwitserland en Italië. In totaal ging het album maar liefst 1,3 miljoen keer over de toonbank. Caro speelde met haar live band door heel Europa, en verkocht recentelijk zelfs de prestigieuze Royal Albert Hall in Londen uit. Ondertussen wordt haar muziek grijsgedraaid

Dotan
Dotan is een Nederlandse singer-songwriter uit Amsterdam. De zanger breekt door met zijn single 'This Town'. Zijn debuutalbum met de titel Dream Parade komt uit in mei 2011. Dotan is vooral bekend van zijn megahit ‘Home’, die in 2014 niet te ontlopen was. Het werd de song van het jaar bij 3voor12 en het meest gedraaide liedje op de Nederlandse radio. Zowel in Nederland als in Belgie stond het nummer een half jaar in de hitlijsten. Het succes leverde de Nederlandse singer-songwriter boekingen op voor onder meer Pinkpop en Rock Werchter. Ook speelt hij in de Ziggo Dome.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda