Verkiezingsdebat in zalencentrum Muller in Beilen

BEILEN - In het kader van de komende gemeenteraadsverkiezingen organiseert Lokaal FNV Midden-Drenthe op woensdag 28 februari a.s. een verkiezingsdebat. Het debat vindt plaats in zalencentrum Muller, de Paltz 7 in Beilen en begint om 20.00 uur. Gespreksleider zal zijn Wim Boer, bekend van het RTV Drenthe radioprogramma "tussen stoet en koffie".


Alle in Midden-Drenthe verkiesbare politieke partijen hebben al toegezegd aanwezig te zullen zijn en hier actief aan mee te doen. Aan de hand van prikkelende stellingen zullen kandidaat raadsleden worden bevraagd over hun standpunten aangaande drie thema's. Dit zijn Werk en inkomen, Zorg en welzijn en Inkoop en aanbesteding door de gemeente.
Deze drie thema's maken deel uit van het FNV 10-punten plan voor gemeenten.

FNV is een vereniging van leden waarbij iedereen zich thuis moet kunnen voelen en is niet gebonden aan een politieke partij of voorkeur. FNV doet daarom ook niet aan stemadvies.
Wel heeft de FNV vanuit zijn visie duidelijke ideeën over hoe een menswaardige samenleving er uit zou moeten zien. Deze visie is uitgewerkt in het FNV 10-puntenplan voor gemeenten. In het verkiezingsdebat van 28 februari a.s., hoopt Lokaal FNV Midden-Drenthe van de plaatselijke kandidaten heldere uitspraken te krijgen over hoe zij tegenover deze belangrijke thema's staan.


Het doel van het debat is dan ook de inwoners van Midden-Drenthe de gelegenheid te geven te horen hoe de verschillende verkiesbare politieke partijen over deze thema's denken en vooral hoe ze in de toekomst hier binnen onze gemeente uitvoering aan willen geven. Uitgebreide informatie over dit 10-puntenplan is te vinden op de website van lokaalfnv.nl.

Niet leden zijn ook van harte welkom bij dit debat. De leden van de FNV worden van harte uitgenodigd iemand mee te nemen.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda