Met de kerst in Atlas Theater

EMMEN - Vier Tweede Kerstdag met de hele familie in het ATLAS Theater! Geniet vanaf 12.00 uur van een overheerlijke Kerstlunch. De kids hoeven zich niet te vervelen, want we hebben allerlei leuke activiteiten zoals een springkussen, schmink en meer! Je kunt de lunch ook combineren met de voorstelling Tom's Magische Speelgoedwinkel voor een compleet dagje uit! Voor een combi-ticket betaal je een gereduceerd tarief voor de lunch!


Familiemusical vol magie, spanning en humor
In de familiemusical maken we kennis met Tom en zijn prachtige, kleurrijke speelgoedwinkel. Elke avond als de lichten doven en de klok slaat, komt het speelgoed tot leven en wordt Tom de superheld Hercules, die de wereld beschermt tegen al het kwaad. Maar dan verschijnt de jaloerse vijand Hades en moet Tom al zijn krachten gebruiken om zijn ‘thuis’ te redden. Zo laat hij zien dat iedereen, groot of klein, een superheld kan zijn. Tip: combineer de voorstelling met de Kerstlunch! Koop hier je kaarten.

Kerstlunch op Tweede Kerstdag
Vanaf 12.00 uur serveren wij een uitgebreide Kerstlunch. In een sfeervol restaurant staan diverse broodjes met beleg, soepen en salades voor je klaar. We eindigen de Kerstlunch met een uitgebreid dessertbuffet. Bekijk het menu en reserveer nu!

Familievoordeel
Heb je al andere plannen en geen tijd voor de lunch? Profiteer dan van familievoordeel! Koop vier kaarten voor de voorstelling en ontvang maar liefst € 20,- korting! Kies bij prijssoort voor 'familievoordeel', de korting wordt dan automatisch verrekend (€ 5,- korting per kaartje). Koop hier je kaarten!

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda