Fixteam fixt gratis tochtstrips, radiatorfolie en andere kleine energiebesparende maatregelen in Emmerhout

EMMEN - Fixteam fixt gratis tochtstrips, radiatorfolie en andere kleine energiebesparende maatregelen in Emmerhout Eventueel header Tochtstrips, radiatorfolie, LED-lampen en nog veel meer: het Fixteam Drenthe komt deze week naar Emmerhout om gratis kleine energiebesparende maatregelen aan te brengen bij mensen thuis. Van 25 tot en met 29 september bellen zij bij inwoners aan om ze hierbij te helpen.


Wethouder Pascal Schrik van energie en duurzaamheid: “Het Fixteam kan inwoners handige tips en trucs geven over hoe zij energie kunnen besparen. Maar ze kunnen er ook meteen iets aan doen, door bijvoorbeeld een tochtstrip aan te brengen of bestaande lampen te vervangen door LED-lampen.

En die aanpassingen schelen uiteindelijk weer op de energierekening. Deze week kan iedereen in Emmerhout hier gebruik van maken: het maakt niet uit of u in een koop- of huurwoning woont. Na Emmerhout worden er dit jaar en volgend jaar nog 17 dorpen en wijk bezocht in onze gemeente.”

Afspaak maken Het Fixteam Drenthe is in Emmerhout van 25 tot en met 29 september tussen 10.00 en 16.00 uur. Zij bellen zelf bij inwoners aan, maar het is ook mogelijk om een afspraak te maken. Dit kan door de mensen van het fixteam aan te spreken in de wijk, te bellen naar de provincie Drenthe om een afspraak te maken via (0592) 36 55 55, of via www.fixteamdrenthe.nl.

Het Fixteam Drenthe is een initiatief van de provincie Drenthe en de Drentse gemeenten.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda