Ida Oostmeijer-Oosting nieuwe gemeentesecretaris gemeente Emmen

EMMEN - Met ingang van 16 maart 2015 is Ida Oostmeijer-Oosting gemeentesecretaris van de gemeente Emmen. De 54-jarige Oostmeijer-Oosting heeft ruime ervaring in het openbaar bestuur. Op dit moment is zij algemeen directeur/secretaris bij de gemeente Assen. Hiervoor vervulde zij dezelfde functie bij de gemeente Meppel.


Van 2001 tot 2003 was zij directeur van de sector Samenlevingszaken van de gemeente Achtkarspelen. Daaraan voorafgaand vervulde zij diverse functies op managementniveau bij overheden in Noord-Nederland.
Oostmeijer-Oosting kijkt uit naar haar nieuwe functie bij de gemeente Emmen: “Ik vind Emmen in veel opzichten een interessante gemeente”.

De gemeente Emmen is erg tevreden met de nieuwe gemeentesecretaris. Voorzitter van de sollicitatiecommissie, Wethouder Jan Bos: “Mevrouw Oostmeijer-Oosting is een vrouw met veel ervaring in de functie van gemeentesecretaris, ik kijk er naar uit om met haar samen te werken”.

Gemeentesecretaris De gemeentesecretaris is de eerste adviseur voor het college van burgemeester en wethouders en de algemeen directeur van de gemeente. Het college van burgemeester en wethouders is verantwoordelijk voor de aanstelling van de secretaris.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda